Een werkplek die georganiseerd moet zijn. Een plek die we snel en efficiƫnt willen opkuisen en onderhouden. De wasberging hebben we het liefst netjes en opgeruimd. Een ruimte in huis waar we niet lang verblijven maar wel zeer belangrijk is.

Helga interieur architectuur heeft ontdekt dat hier nog veel werk aan is. Met kleine maar doordachte ingrepen zorgen we ervoor dat de wasberging een volwaardige werk ruimte wordt. Een plek waar functionaliteit en sfeer zorgen voor een aangenaam werkklimaat. De keuze van materialen en functionele eisen is zeer persoonlijk, daar zal Helga interieur architectuur u graag begeleiden naar de meest geschikte oplossing. Het comfort en het gebruik van kwaliteitsmaterialen staan daarbij voorop.

Helga interieur architect volgt uw renovatie op van a tot z: van het tekenen van de plannen, over de afbraak-, installatie-, schilder- en tegelwerken tot het moment waarop u tevreden uw was kan doen. Tijdens het project is zij dan ook uw enige contactpersoon. Helga verzorgt de coƶrdinatie tussen de verschillende vakmannen (en -vrouwen) en doet enkel beroep op de beste en meest betrouwbare mensen.

Weet u niet precies hoe een ideale wasberging er kan uitzien? Of weet u niet waar te beginnen? Laat u inspireren door de realisaties van Helga en neem vandaag nog contact op. Zij maakt graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Projecten

wasberging Belselewasberging Belsele
wasberging Wommelgemwasberging Wommelgem