01

Over ons

INTERIEURARCHITECT

Helga Spaey

Helga Spaey (°1976) studeert in 1999 af als interieurarchitect aan het Henry van de Velde Instituut in Antwerpen. Ze verdient haar strepen bij onder meer architectenbureau Conix en winkelinrichtingen De Bruyn en Lemmens.

Haar kennis over interieurdecoratie verfijnt Helga bij interieurarchitecten Van Garsse in Sint-Niklaas. Bij Vlassak-Verhulst doet ze verder ervaring op met villabouw.

In 2008 zet Helga de stap om haar eigen architectenbureau Helga Interieur op te richten. Ze biedt je kleuradvies, interieuradvies, renovatieprojecten, totaalrenovaties en beantwoordt alle vragen rond benoveren. Helga Interieur is dan ook jouw interieurarchitect in Antwerpen en omgeving.

INTERIEURARCHITECT

Bert De Ridder

Bert De Ridder (°1973) studeert in 1996 af als interieurarchitect aan het Henry Van de Velde Instituut in Antwerpen. Daarna volgt hij diverse bijkomende opleidingen, zoals projectmanager bouw, CV technieker G1-G2 en loodgieter.

Ondertussen bouwt Bert kennis en ervaring op in diverse domeinen. Zo geeft hij lichtadvies, leidt hij projecten rond badkamerrenovaties en tegelwerken bij Steylaerts en doet hij winkel- en totaalinrichting en interieurbouw.

Bert werkt uiterst efficiënt en klantgericht. Bij Helga Interieur zet hij zijn technische expertise in voor jouw projecten.

INTERIEURARCHITECT

Nele Bels

Nele Bels behaalde haar professionele bachelor Interieur vormgeving aan Thomas More Mechelen. Tijdens haar stages doet ze ervaring op met plannen en 3D-beelden maken, onder meer bij Technopolis. Als ‘chef de partie’ in een lunchzaak is ze twee jaar lang verantwoordelijke en leidinggevende van de keuken. Wanneer tijd wordt voor een nieuwe uitdaging, neemt ze graag haar voorliefde voor interieurarchitectuur weer op. Bij Helga Interieur helpt ze met het opmeten van jouw interieur en creëert ze prachtige plannen en buitengewone 3D-beelden.

02

Helga Interieur, jouw interieurarchitect in Antwerpen

Helga en Bert kijken met een open blik naar interieurarchitectuur. Onze aanpak? We luisteren naar jouw wensen, vertalen die naar de werkelijkheid en creëren het interieur van jouw dromen. Daarbij houden we rekening met het technische, het functionele en het esthetische.

Hoe groot of klein jouw project ook is, Helga Interieur zorgt voor een wonderlijk eindresultaat. Perfect volgens de vastgelegde planning en het afgesproken budget.

03

Zo gaan we te werk

Je woning is je cocon, je veilige haven, je rustpunt. Het is de plek waar je je echt thuis voelt. Daarvoor stemt Helga Interieur het interieur helemaal op jou af. Dat doen we door te luisteren, te vertalen en te creëren. Want dat is wie we zijn.

Luisteren

Alles begint met een goed gesprek. Wie ben jij, hoe woon je nu, wat is belangrijk voor jou? We luisteren naar wat goed is en vooral naar wat beter kan. Zo krijgen we een idee van hoe het interieur van jouw dromen eruit ziet.

Hierna heb je de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met ons kleuradvies of interieuradvies. Of we nemen je alle werken en zorgen uit handen. Daarvoor vertalen we je wensen naar een interieur dat we vervolgens creëren.

Luisteren
Vertalen

Vertalen

Tussen droom en daad staan wetten en praktische bezwaren. We vertalen jouw wensen naar werkbare plannen. Daarbij houden we rekening met de functionele, technische en esthetische vereisten. Allemaal binnen jouw timing en budget.

Creëren

Helga Interieur heeft een jarenlange relatie met de vakmannen die jouw interieur realiseren. Je vertrouwt er dan ook op dat zij hun werk tot in de puntjes uitvoeren. Het creëren van jouw interieur volgen we van nabij op. Zit je met vragen, dan zijn we steeds bereikbaar.

Creëren
04

Jouw droominterieur wordt werkelijkheid

Op deze pagina onze biografieën lezen en onze realisaties bekijken is leuk. Maar echt kennismaken doen we nog veel liever live. Neem contact op, dan zetten we zo snel mogelijk samen de eerste stap naar jouw gedroomde interieur.