01

Hoe starten we met interieuradvies?

Daarvoor neem je contact op met ons, natuurlijk. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons. Samen zoeken we het geschikte moment om bij jou thuis af te spreken.

Vervolgens bekijkt Helga samen met jou ter plaatse de ruimte of woning waarvoor je interieuradvies nodig hebt. Reken minimaal 1 uur voor één kamer. Het volledige huis doorlopen we op maximaal 3 uur.

Een extra optie naast ons interieuradvies is kleuradvies. Dan ontvang je nadien een duidelijk kleurenplan of schildersplan. Zo ga je meteen aan de slag met onze tips.


Maak een afspraak
Interieuradvies - Helga Interieur Antwerpen
02

Tips & tricks vanuit ons interieuradvies

Elke woning is anders, elke bewoner is verschillend. Daarom werken we graag persoonlijk en op maat. Volgende zaken zien we wel regelmatig terugkeren tijdens een interieurrenovatie.

Spiegelverwarming

Spiegelverwarming

Een aangedampte spiegel in de badkamer is een veel voorkomende ergernis. Dat los je op met een spiegel met een verwarmingselement.

Droogloopmat

Droogloopmat

Ligt in jouw inkomhal de mat ook onder de draaicirkel van je deur, waardoor je toch natte voetafdrukken op je vloer krijgt? Voorzie liever een grotere mat die ook effectief nat en vuil tegenhoudt.

Efficiënte vloerverwarming

Efficiënte vloerverwarming

Parket is mooi en vloerverwarming is duurzaam. Maar de combinatie is niet altijd even efficiënt. Overweeg daarom andere materialen zoals een parkettegel. Even aantrekkelijk en je hoeft je niet arm te stoken.

Interieuradvies - Helga Interieur Antwerpen
Interieuradvies - Helga Interieur Antwerpen
03

Hoeveel kost interieuradvies?

Steek je zelf graag de handen uit de mouwen of weet je al met welke vakmannen je in zee gaat? Maak dan gebruik van ons interieuradvies om te weten welke richting je uit gaat en om lastige knopen door te hakken. Van één ruimte tot je gehele huis, we werken voor elk budget op maat.

Voor ons interieuradvies betaal je een vaste prijs. Begin je samen met ons aan een renovatieproject zoals een totaalrenovatie of benoveren? Dan ontvang je gratis interieuradvies van ons aan het einde van ons traject.


Maak een afspraak
04

Geniet van ons interieuradvies

Niet zeker van je huidige interieur, wel zeker dat je iets nieuw wilt? Contacteer ons voor interieuradvies op maat bij jou thuis.