01

Uitdagingen en antwoorden

Bij deze totaalrenovatie stonden we voor een uitdagende taak: het integreren van een home cinema en het verfrissen van het interieur van een villa. Tegelijk was het zaak om geen afbreuk te doen aan de balans van de woonfuncties. We delen dan ook met veel plezier hoe we deze uitdaging hebben aangepakt.

Ons antwoord was een zorgvuldige herindeling die elke ruimte tot zijn recht laat komen. Van de woonkamer over de keuken tot de badkamer, elk aspect van de villa is doordacht aangepakt. Zo zorgden we voor een naadloze overgang tussen functionaliteit en stijl.

Realisatie: harmonie en luxe in elk detail Waasmunster - Helga Interieur Antwerpen
Realisatie: harmonie en luxe in elk detail Waasmunster - Helga Interieur Antwerpen
02

Keuken, woonkamer en badkamer

Laten we beginnen met de keuken. Die was eerder al onder handen genomen door ons team. Met subtiele veranderingen voegden we een frisse uitstraling toe die perfect past bij de nieuwe dynamiek van de villa. De glanzende oppervlakken van de toestellen en kranen combineren prachtig met de natuurlijke uitstraling van het los meubilair en de inbouwkasten.

In de woonkamer integreerden we niet alleen een ‘home cinema’. We gaven het klassieke interieur ook enkele kleurrijke accenten. Die zorgen voor een moderne twist. Het resultaat is een levendige en uitnodigende ruimte. Door ton-sur-ton-kleuren te combineren hielden we het geheel toch harmonieus. Geen makkelijke oefening, dus sta je hier zelf voor, aarzel dan niet om beroep te doen op ons kleuradvies.

En dat is nog niet alles. Als kers op de taart toverden we de badkamer om tot een oase van ingetogen luxe. Hier trekt onze klant zich voortaan zorgeloos terug om te ontspannen na een drukke dag. Met aandacht voor detail creëerden we een sfeer die rust en verjonging uitstraalt. Een ware verademing voor de bewoners.


Maak een afspraak
interieurrenovatie gang
interieurrenovatie
interieurrenovatie woonkamer
renovatie bureau
renovatie eetkamer
renovatie keuken
renovatie toilet
renovatie zitkamer
renovatie haard
03

Haal harmonie en luxe in huis met Helga Interieur

Bij ons draait het om meer dan alleen het inrichten van mooie ruimtes. We streven ernaar om een harmonieus en luxueus woongenot te bieden. Elk detail draagt bij aan jouw ervaring.

Ben jij ook klaar om jouw thuis te transformeren? Bekijk de foto’s van dit project en laat je inspireren voor jouw eigen interieuravontuur. Of contacteer ons om beroep te doen op ons interieuradvies. Voor de realisatie van jouw droomwoning rekenen we op onze professionele vakmannen.

(fotografie Claude Smekens en Dante Van Camp)