01

Slim gebruik maken van wanden

Het grondplan van deze badkamer is een langwerpige rechthoek. Het was dan ook zaak om slim gebruik te maken van de wanden in deze compacte ruimte. Zo creëerden we nieuwe perspectieven en ontstonden er boeiende hoekjes die rust en karakter toevoegen. De badkamer bestaat uit drie gedeeltes: de wastafel, de doorgang met zitbank en opbergruimte en de inloopdouche. Door die verschillende functies te scheiden, bekwamen we een logische indeling van de ruimte. Elk element neemt zijn eigen plek in, wat zorgt voor kalmte, orde en sereniteit.

02

Onderhoudsvriendelijke materialen

Badkamers krijgen wat te verduren. Denk maar aan de invloed van water, vocht, zepen, schimmel en zelfs de fluoride in tandpasta. Zo kan fluoride verrassend agressief zijn. Daarom kies je best voor duurzame materialen die bestand zijn tegen ruwe omstandigheden. Dat is niet alleen essentieel voor de uitstraling van de ruimte, maar ook om problemen te voorkomen.

Onderhoudsvriendelijke materialen minimaliseren het onderhoud van de badkamer en maximaliseren het genot van deze rustgevende oase. Verder zijn ventilatie en schoonmaak cruciaal om de levensduur van je badkamer te verlengen en een gezonde omgeving te behouden. Daarom besteedt Helga Interieur niet alleen aandacht aan het esthetische, maar ook aan het functionele en het technische – zeker in een complexe ruimte als een badkamer.

dromerige badkamer kast
dromerige badkamer doorgang
dromerige badkamer lavabo
dromerige badkamer
dromerige badkamer
03

Een dromerige design badkamer dankzij Helga Interieur

Door slim gebruik te maken van de wanden en te kiezen voor onderhoudsvriendelijke materialen, toverden we deze ruimte om in een praktische en aangename badkamer. Deze succesvolle transformatie is het resultaat van een creatieve samenwerking tussen Helga Interieur, onze klant en onze vakmannen.

Vind je het resultaat prachtig? Of ziet jouw droombadkamer er helemaal anders uit? Helga Interieur werkt op jouw maat. Reken op ons voor jouw project, van interieuradvies of kleuradvies tot een totaalrenovatie. Contacteer ons voor jouw interieurarchitectuur.


Foto's: fotografie Dante Van Camp