Een keuken renoveren is een belangrijke investering. U wilt immers een unieke keuken die helemaal aan uw smaak beantwoordt. Helga gaat voor 100% maatwerk. Zo bent u er zeker van dat uw keuken tot in de kleinste details is wat u ervan verwacht. Het ontwerp van Helga sluit bovendien naadloos aan bij de rest van uw woning. Zij maakt tijd om bij u langs te komen en kan zo de sfeer en stijl van uw keuken afstemmen op de rest van uw huis. Of het nu modern, cottage- of pastoriestijl moet zijn.

Helga’s ervaring leidt tot creatieve oplossingen zodat u het maximum uit uw ruimte haalt. Zij is op de hoogte van de nieuwste trends, gepaste materialen, het beste meubelbeslag en trendy kleuren. U krijgt praktische oplossingen aangereikt, voor buiten- én binnenkant. Bovendien werkt Helga enkel met de beste en meest betrouwbare mensen uit het vak, waardoor u ook zeker bent van een correcte prijs en planning.

U zoekt iemand die uw keuken opnieuw vorm kan geven? Die uw project persoonlijk opvolgt en coördineert? Vertrouw op de realisaties van Helga en neem vandaag nog contact op. Zij maakt graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Projecten

Keuken AttenrodeKeuken Attenrode
Keuken BrasschaatKeuken Brasschaat
Keuken WommelgemKeuken Wommelgem