Badkamer inrichting: onze tips

We kozen zorgvuldig voor de juiste hoeveelheid van het juiste materiaal op de juiste plaats – less is echt wel more. Bovendien zijn deze duurzame en degelijke materialen makkelijk te onderhouden.

Douchegel, toiletpapier, schoonheidsproducten… Je hebt meer bergruimte nodig in een badkamer dan alleen voor handdoeken. Je vindt hier meer dan voldoende berging, zonder dat die erg opvalt. Ook de stopcontacten in de kast voor bijvoorbeeld een scheerapparaat zijn handig weggewerkt.

Badkamerrenovatie Ranst - Helga Interieur Antwerpen
Badkamerrenovatie Ranst - Helga Interieur Antwerpen

Zag je al dat de douche geen deur heeft? Die moet je namelijk na elk gebruik afdrogen en regelmatig nog eens schoonmaken. In een grotere badkamer kan een douchedeur weer wel om de warmte langer te laten hangen.

Aan de douche voorzagen we een zitbank aan beide zijden van de glazen douchewand. Aan de ene kant leg je je kleding klaar en trek je na het douchen makkelijk je kousen aan, aan de andere kant plaats je je zeep en shampoo of neem je plaats om je benen te scheren.

Het toilet plaatsten we discreet achter een muur. Het bevindt zich vlakbij een raam, zodat er nog steeds voldoende licht en lucht is.

De grote spiegel heeft niet alleen een mooie houten lijst, maar ook spiegelverwarming. Zo heb je nooit meer last van een aangedampte spiegel na het douchen.

Foto's van onze realisatie: voor & na

Badkamerrenovatie: voor

Badkamerrenovatie voor
Badkamer renovatie voor
Badkamer renovatie voor

Badkamerrenovatie: na

Badkamerrenovatie douche en bad
Badkamerrenovatie zitbank
Badkamerrenovatie bad
Badkamerrenovatie opbergruimte
Badkamerrenovatie spiegelverwarming
Badkamerrenovatie toilet
Badkamerrenovatie toilet

De inrichting van jouw badkamer door Helga Interieur

Helga en Bert van Helga Interieur luisteren naar jouw wensen. Als ervaren interieurarchitecten vertalen ze deze in een plan en creëren ze samen het interieur van jouw dromen. Daarbij houden ze zich aan de vastgelegde planning en het afgesproken budget. Zo ben jij zeker dat het eindresultaat helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. Lees alles over onze aanpak. Jaloers op de inrichting van deze badkamer? Of iets helemaal anders in gedachten? Neem contact op, dan realiseren we samen de badkamer die jij wilt.

Badkamerrenovatie Ranst - Helga Interieur Antwerpen