Helga Interieur Architectuur

Subtiel of groots. Hoe u het ook wenst, Helga geeft de bestaande elementen in uw woning opnieuw kleur en sfeer. Zij tovert uw slaapkamer, badkamer, keuken of woonkamer om tot een plek waar het aangenaam vertoeven is. Daarbij gaat ze tewerk met oog voor detail en respect voor authentieke elementen.

Helga neemt uw project stevig in handen: van het eerste gesprek, over het ontwerpen, uittekenen tot de uiteindelijke oplevering. Haar professionalisme en enthousiasme maken haar tot een ideale partner om uw werf te begeleiden. Het nauwkeurig afstemmen van prijs en planning is daarbij cruciaal. U kunt ondertussen op beide oren slapen.

Helga Spaey

Helga Spaey - Interieurarchitect

Helga Spaey (°1976) studeerde in 1999 af als interieur architect aan het Henry van de Velde Instituut in Antwerpen. Ze ging aan de slag bij verschillende architecten bureaus (o.a. Architecten bureau Conix) en verdiende haar strepen bij winkelinrichtingen Debruyn en Lemmens. Ze verfijnde haar kennis over decoratie bij Van Garsse interieur architecten (Sint-Niklaas) en deed ook bij Vlassak-Verhulst de nodige ervaring op met villabouw.

In 2008 werd het tijd om haar eigen interieur architecten bureau vorm te geven. Zo ontstond Helga interieur en architectuur, een creatief interieur architecten bureau voor kleur- en woonadvies, renovatie, verbouwingen en totaalprojecten. Helga kijkt met een open blik naar interieurarchitectuur en vertaalt uw wensen naar de werkelijkheid. Daarbij betreedt ze vaak nieuwe paden en laat ze zich inspireren door een waaier aan mogelijkheden. Hoe groot of klein uw project ook is, Helga zorgt voor een wonderlijk eindresultaat, perfect volgens de vastgelegde planning en het afgesproken budget.Bert De Ridder

Bert De Ridder - Interieurarchitect

Bert De Ridder (°1973) vervoegt Helga interieur en architectuur als interieur architect. Hij studeerde in 1996 af als interieur architect aan het Henry Van de Velde Instituut in Antwerpen en volgde diverse bijkomende opleidingen: projectmanager bouw, CV technieker G1- G2 en loodgieter . Ondertussen bouwde hij kennis en ervaring op in diverse domeinen: lichtadvies, projectmanagement badkamerrenovatie en tegelwerken (Steylaerts nv), winkel- en totaalinrichting en interieurbouw.

Bert werkt uiterst efficiënt en klantgericht en zal zijn technische expertise bij Helga interieur en architectuur inzetten voor verschillende projecten.